Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav pe şoseaua Mangaliei din Constanţa - o femeie a murit călcată de un autobuz (galerie foto + video)

ro

11 Jul, 2019 14:08 28920 Marime text
În urmă cu puţin timp, pe şoseaua Mangaliei, lângă restaurantul Diplomatic, a avut loc un accident în care a fost implicat un pieton de 70 de ani, care traversa neregulamentar. Femeia este grav rănită şi prinsă actualmente sub roţile autovehiculului, un autobuz de transport pasageri.

UPDATE 1: A fost declarat decesul victimei.
UPDATE: Se procedează la manevre de resuscitare, în ambulanţa deplasată la faţa locului.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pt Ana 12 Jul, 2019 23:50 De ce sa îl bântuie ? Într-adevăr e vina primăriei ca nu se ocupa de pasaj , de rampa , dar cred ca regulile de circulație trebuie respectate atât de șoferi cât și de pietoni . Dacă ești bătrân nu înseamnă ca traversezi pe unde vrei ca deh ai o vârsta . Din cauza acestor oameni mulți rămân fără pâinea care și-o câștiga din aceasta meserie , sau ajung la pușcărie .
  • Georgiana 12 Jul, 2019 20:30 De ce să îl bantuie pe șofer? Nu ar fi mai bine să se traverseze pe trecerile de pietoni? Sau bătrânii au mai multe drepturi și pot traversa pe oriunde? Fiecare doarme așa cum își așterne. Bunica mea la 71 de ani nu trece niciodata decât prin locurile marcate.
  • Teo 12 Jul, 2019 09:45 Eu nu inteleg ,de ce nu se trece pe trecerea de pietoni?sunt mai putine sanse de a se intampla asa ceva.
  • Ana 11 Jul, 2019 23:15 De cand a scos pavajele si linia de tramvai, toti circula ca nebunii! Pasajul a fost reabilitat pentru boschetari! Rampa e prea abrupta, imposibil sa treci cu un carut cu copil in el, iar scarile sunt foarte obositoare pentru batrani! Dumnezeu sa o odihneasca pe batrana! Iar pe sofer, care, mai mult ca sigur nu va pati nimic, sa-l bantuie!