Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Accident grav lângă mânăstirea Dervent. Copii încarceraţi. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto + video)

ro

24 Apr, 2016 12:28 4552 Marime text
Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța a fost solicitat, în urmă cu puţin timp, pe drumul dintre Dervent și Ostrov. 

Aproape de mânăstirea Dervent, o maşină s-a răsturnat într-o râpă.  Trei victime sunt încarcerate. Către locul accidentului au plecat două autospeciale de la Cernavodă, Descarcerarea de la Palas, mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD.


UPDATE 3
 

Conform dinamicii producerii accidentului transmisă de Serviciul Rutier Constanța, astăzi în jurul orelor 12.15, o femeie în vârstă de 32 ani, a condus un autoturism, pe DN 3 în afara localității Băneasa, dinspre Constanţa către Ostrov şi ajungând la km 143+200m, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto, precum şi a pasagerilor, o femeie de 62 ani, o fetiță de 5 ani şi un băiat de 2 ani.
 

UPDATE 2

 Cei doi copii care s-au rănit au trei şi şase ani. Aceştia prezintă traumatisme craniene. În legătura cu mama micuţilor, rănită şi ea, aceasta are 40 de ani şi, la rândul, ei prezintă un traumatism cranian.

 
De asemenea, a fost rănită şi bunica copiilor. Ea are 63 de ani şi prezintă traumatism toracic, abdominal, având rănit şi un membru superior. Bunica a fost transportată cu elicopterul, iar minorii cu mama lor în ambulanţă.     

UPDATE 1


În accident au fost rănite patru persoane: două femei şi doi copii. Din primele informaţii, cei patru sunt în viaţă.



Foto: ISU Dobrogea + ZIUA de Constanţa

Sursa foto: Facebook - Zafy Tractari Cta Mutalap 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii