Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Accident grav la Eforie Nord. O mașină s-a făcut praf în sensul giratoriu. Victima este o tânără (galerie foto+video)

ro

04 Nov, 2017 03:59 12748 Marime text
Un grav accident de circulație a avut loc, în urmă cu câteva minute, chiar la intrarea în sensul giratoriu, de la Gara din Eforie Nord, pe varianta de ocolire.

Mașina, care din cauze necunoscute s-a izbit de parapet, a intrat într-un copac de pe margine și s-a făcut praf.

În autoturismul condus de un tânăr se aflau doi ocupanți: șoferul și o fată, ultima fiind și victima evenimentului rutier.

Potrivit unor variante de lucru, șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, după ce puțin înainte plouase în zonă.

Potrivit medicului Diana Claudia Tatarcici, de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța, pacienta în vârstă de 22  de ani este conștientă,Tși are un traumatism craniocerebral și o fractură a membrului inferior.

UPDATE. ora 11.30

La data de 3 noiembrie a.c, în jurul orei 03:00, polițiștii constanteni au fost sesizati despre producerea unui accident rutier, care a avut loc pe str Traian din loc. Eforie. Conducătorul auto, în vârstă de 23 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, parasind partea carosabilă, și intrând în coliziune cu un copac.În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala  ușoară a pasagerei din dreapta. În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Amy 10 Nov, 2017 13:46 E urat sa vorbesti asa....mai intai informeaza te si dupaia comenteaza,poate nu toti au bani ca tine....by th way sunt victima care ti scriu acum pup
  • cioby 04 Nov, 2017 05:43 Lasă,că tăticul o să-i cumpere o mașinuță nou nouță,pe care din nou o s-o facă praf! heheheeeee! Beizadele!