Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Se lasă cu scandal! Accident grav în Nicolae Bălcescu, la ieşire spre Hârşova. Un TIR care transporta miei, implicat! (galerie foto+video)

ro

02 Jun, 2016 21:35 4939 Marime text
În această seară, a avut loc un accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, la ieşire spre Hârşova. La faţa locului se deplasează un SMURD, pe lângă ambulanţele de la SAJ, o autospecială pentru victime multiple, dar şi una pentru stins incendii. Conform primelor informaţii, cinci persoane ar fi rănite.
 
Vom reveni cu imagini şi filmări de la faţa locului!

UPDATE 3, ora 22.39


Din cauza accidentului, traficul este îngreunat.

UPDATE, 2 ora 22.18
 

Conform informaţiilor noastre, în urma accidentului a izbucnit o dispută în care sunt implicate şi rudele persoanelor ce se aflau în dubiţă. O femeie a ţipat timp de mai multe minute, apoi întreba cu voce tare: „Unde e soţul meu? Unde e?”.
 
UPDATE, 1 ora 22.06
 

În accident au fost implicate o dubiţă şi un TIR, care transporta miei. Nu s-a confirmat faptul că este vorba de cinci victime, după cum s-a anunţat iniţial, ci de două. Prin urmare, autospeciala pentru victime multiple a fost întoarsă din drum. Pe de altă parte, autospeciala de stins incendii este la faţa locului în cazul unor scurgeri de combustibil.
 
Cu privire la cei doi răniţi, este vorba despre un bărbat în jur de 30 ani, ce prezintă un traumatism cranian şi unul toracic, şi unul de 55-60 de ani, cu traumatism cranian, toracic şi abdominal. Ambele persoane au fost transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa






Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii