Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident feroviar la ieșire din Fetești. Un tren marfar a lovit un autotren. Locomotiva a deraiat după impact (galerie foto)

ro

02 Apr, 2019 16:17 2762 Marime text
Un accident a avut loc în această după amiază la trecerea la nivel cu calea ferată între staţiile Feteşti şi Movila, județul Ialomița. 
 
Potrivit unui comunicat transmis de CFR SA, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar între staţiile Feteşti şi Movila este închis la această oră din cauza unui accident înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 84+760, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, unde un tren privat de marfă a lovit un tir al cărui șofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să respecte semnificaţia rutieră de la trecerea la nivel.

”În urma impactului nu au rezultat victime, însă locomotiva trenului de marfă a deraiat de un boghiu, iar doi sâlpi de susţinere a liniei de contact au fost avariaţi. Echipele de intervenţie ale Regionalei CF Constanţa vor acţiona pentrueliberarea gabaritului şi redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp” - a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA. 

 
Reprezentanții CFR menţionează faptul că până în jurul orei 18.30 niciun tren de călători nu este programat să tranziteze zona respectivă.
 
Sursa foto: CFR SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii