Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de munca la fabrica de creta din Murfatlar

ro

21 Apr, 2010 16:05 2476 Marime text

Un angajat al fabricii de cretă din Murfatlar a murit, azi dimineaţă, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut în cuva unei instalaţii de măcinat cărbuni.

Radu Dumitru (55 de ani), angajat la SC Tempo Invest SA, se afla la serviciu și alimenta instalația de măcinat cărbunii. La un moment dat, din cauze necunoscute încă, muncitorul s-a dezechilibrat și a căzut în cuvă.

Colegii săi au oprit utilajul şi au sunat la 112.Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, dar nu a putut decât să constate decesul. Jumătate din corpul bărbatului fusese deja zdrobit de instalaţia de măcinat cărbuni.

Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis anchete în acest caz,pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul și pentru a stabili vinovații.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin 27 Apr, 2010 19:13 Decedatul Radu Dumitru se afla in cuva mecanismului de macinat carbui sa o desfunde ca era infundata. Iar acel mecanism are o gura de vizitare foarte mica si nu se poate desfunda prin ia si asta detertmina pe fiecare angajat care este la acel post sa se urce in ia sa o poata desfunda. Iar Radu Dumitru sa uract sa o desfunde si a desfundato apoi a strigat ca este gata si colegul care era la comanda butonului de actionare al mecanismului nu a asteptat sa ajunga muncitorul jos si a actionat butonul:(( asa a fost macinat corpul pana la jumate alui Radu Dumitru Sper sa se faca dreptate in acest caz si cei vinoveti sa plateasca tinand cont ca au ramas 2 minori fara tata