Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea. Iată ce s-a întâmplat!

ro

06 Oct, 2017 09:34 2048 Marime text
În cursul zilei de ieri, în jurul orei 11 la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a avut loc un incident soldat cu pierderea temporara a capacitatii de muncă a unui lucrător.

Se pare că lucratoarei i s-a făcut rău la locul de muncă. Ca urmare a incidentului, victima în vârstă de 38 ani a fost transportată la Spitalul Județean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările si completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, il va aviza  sau in cazul in care  se constata ca cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii