Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă în Portul Constanța. Un bărbat a murit strivit

ro

27 Sep, 2016 14:02 12690 Marime text
Un bărbat în vârstă de 48 de ani, șofer profesionist, a murit sâmbătă, în urma unui teribil accident în Portul Constanța.
 
Din date disponibile, bărbatul conducea un autotren încarcat cu marfă. La un moment dat, a executat un viraj la stânga și din cauză că încărcătura TIR-ului nu era bine amarată, autotrenul s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul a rămas încarcerat în cabină și a decedat în urma rănilor suferite.
 
După ce echipajul medical de urgență a constatat decesul, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de legisști și transportat la morgă pentru necropsie.
 
Cazul se află în atenția polițiștilor de la Transporturi Maritime, dar și a inspectorilor ITM, care vor încerca să afle care au fost cauzele exacte ale tragediei și cine se face vinovat pentru moartea șoferului de 48 de ani. 
 
Bărbatul care și-a pierdut viața era căsătorit și avea doi copii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 28 Sep, 2016 08:36 Sa plateasca cei ce au luat viata unui om in putere, om sanatos, cu familie indurerata. Nu pot sa ma gandesc la suferinta si tristetea pe care a lasat-o moartea UNUI OM NEVINOVAT. RUSINE, sa fie trasi la raspundere cei din port..sunt atatea cazuri si toate sunt ascunse de indiferenta celor ce castiga pe urma muncii neintrerupte a oamenilor corecti, care vor sa isi intretina familia si sa duca un trai normal. SA FIM IMPREUNA CU FAMILIA BARBATULUI MACAR CU O RUGACIUNE si sa speram ca LEGEA, POLITIA, CEI DIN DOMENIU-VOR FACE DREPTATE. regrete eterne ..