Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cumplit. Ofițer-șef de post de jandarmi prins cu Loganul între o cisternă și un tir cu tablă. Tânărul n-a mai avut nicio șansă (galerie foto)

ro

20 Feb, 2018 03:10 4954 Marime text
Un accident cum rar se mai poate vedea a avut loc în acestă noapte, pe DN1 B, din județul Buzău, pe drumul dintre Mizil și Buzău, în zona cunoscută sub numele La Hanul lui Țintă.

Potrtivit dinamicii evenimentul rutier , din primele date, şoferul autoturismului Dacia Logan, care venea din direcţia Mizil către Buzău, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR care transporta tablă.

Ulterior, TIR - ul a lovit o cisternă care circula din aceeaşi direcţie cu Loganul, respectiv de la Mizil către Buzău.

"Au fost implicate un TIR, o cisternă şi un autoturism. Până la acest moment nu sunt sesizate scurgeri de combustibil. La faţa locului au fost asigurate măsuri contra incendiilor de către două autospeciale ISU, cisterna fiind încărcată cu combustibil", a declarat pentru AGERPRES Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.


Potrivit sursei citate, cauza accidentului nu a fost încă stabilită, dar se pare că automobilul a fost prins între TIR şi autocisternă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IJJ Buzău, Georgiana Nazîru, a declarat pentru AGERPRES că "persoana decedată este şeful postului de jandarmi din Sărata Monteoru, în vârstă de 37 de ani, care se deplasa de la Merei la Buzău". 

Capturi foto: Facebook.com/Informatia-Buzaului live

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii