Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cumplit chiar în fața sediului Poliției Rutiere. Patru surori, spulberate pe trotuar de o mașină scăpată de sub control

ro

28 Jul, 2018 15:37 1577 Marime text
Patru surori, cu vârste cuprinse între 8 şi 20 de ani, au fost grav rănite după ce au fost lovite de o maşină, chiar în faţa sediului Poliţiei Rutiere din Oradea. Fetele se aflau pe trotuar şi au fost izbite de autoturismul scăpat de sub control de şofer, conform Digi24.ro. 

Accidentul s-a întâmplat sâmbătă la amiază, pe Calea Clujului. Fetele au fost surprinse de un Ford cu numere de Polonia care venea dinspre Catedrala Ortodoxă şi a virat la dreapta. Poliţiştii spun că şoferul nu a adaptat viteza la şoseaua umedă şi a intrat pe trotuar. Două dintre fete au fost pur şi simplu târâte sub maşină, de unde au fost scoase de salvatorii de la ISU Crişana.
 
Victimele au primit primul ajutor de la echipaje ale Ambulanţei şi ale SMURD. Una dintre surori a suferit fracturi deschise la piciore. A fost transportată la Spitalul Judeţean, unde medicii au fost obligaţi să-i amputeze o gambă. Ea a fost apoi preluată de un elicopter SMURD.
 
Cele patru surori sunt din Sălard şi au un frate aflat în comă din cauza unui accident petrecut acum un an.

Sursa: Digi24.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii