Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier teribil la Eforie cu o ambulanţă. Iată cum a fost posibil

ro

20 Dec, 2013 08:50 3686 Marime text
Trei persoane au fost implicate într-un accident rutier la Eforie Sud.

Acestea au fost preluate de echipajele de ambulanţă şi duse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

UPDATE:

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă la Eforie Sud, în zona Pescărie. Şoferul unui microbuz de marfă a scăpat controlul asupra volanului şi a intrat într-un  copac.

În cel de-al doilea accident, o ambulanţă a fost lovită cu un autoturism. În aceasta se aflau cele două persoane rănite, care fusese preluate şi duse la spital pentru investigaţii.

Sursa foto: Romania TV

UPDATE

Poliţiştii spun că o femeie, de 36 ani, din Tuzla, a condus un autoturism marca Renault, pe DN39, dinspre localitatea Eforie Sud către localitatea Eforie Nord, pe banda nr. 2 şi ajungând la km. 15+936 m, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, polei pe partea carosabilă, intră în derapaj, pătrunde pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu o ambulanţa marca Mercedes, condusă de un bărbat, de 43 ani, din Limanu, ce se deplasa în misiune, pe sensul opus de circulaţie, pe banda numărul 2. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a unei alte femei, de 23 ani, din comuna Baia, judeţul Tulcea, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul marca Renault.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii