Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu răniţi în Constanţa. Un tânăr fără permis a furat o maşină

ro

04 May, 2013 23:06 1673 Marime text
Un tânăr de 20 de ani este cercetat de poliţişti după ce a furat o maşină, s-a urcat la volan deşi nu are permis de conducere şi a provocat un accident rutier pe un bulevard din Constanţa, în urma căruia au fost rănite o femeie şi o fată de 12 ani.
Poliţiştii constănţeni spun că, sâmbătă, tânărul de 20 de ani, din localitatea Cobadin, a furat, împreună cu un amic, un autoturism Dacia 1310 pe care l-a condus pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, dinspre strada Baba Novac către bulevardul I.C. Brătianu.
La sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Crişului, el nu a acordat prioritate de trecere, iar maşina a lovit un alt autoturism, care a fost apoi proiectat într-o a treia maşină, care era oprită pentru a acorda prioritate de trecere.
În urma accidentului au fost rănite uşor o fată în vârstă de 12 ani şi o femeie de 34 ani, ambele pasagere în al doilea autoturism.
După producerea accidentului şoferul vinovat a fugit de la locul faptei, poliţiştii reuşind însă să îl prindă pe complicele acestuia. Câteva ore mai târziu, tânărul care a provocat accidentul s-a prezentat singur la Postul de Poliţie din Cobadin. Tânărul este cercetat pentru furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii