Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3. Accident cu patru victime pe Autostrada Soarelui! Două persoane, în stare foarte gravă! (galerie foto + video)

ro

28 Jun, 2016 17:32 17240 Marime text
Polițiștii rutieri au fost anunțați că pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 163-164, între Medgidia și Cernavoă, a avut loc un accident rutier. Din primele informații, două autoturisme au intrat în coliziune, rezultând patru victime.
 
Ambulanțele sunt pe drum pentru acordarea primului ajutor victimelor. Se deplasează și elicopterul SMURD la caz. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:35), pe autostrada A2 București – Constanța, traficul rutier este oprit pe sensul de mers către București, la kilometrul 163, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.
 
Vom reveni cu informații. 


UPDATE3, ora 18.30:


Victimele accidentului au fost transportate la spital cu ambulanțele și cu elicopterul SMURD. Circulația s-a reluat. 

UPDATE2, ora 17.59:


La fața locului se află și o autospecială de la punctul de lucru Valea Dacilor pentru asigurare măsuri de prevenire și stingere a unui eventual incendiu, elicopterul SMURD, două ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD B.
 
Medicii ajunși la locul accidentului au constatat că există patru victime, adulți. Dintre aceștia, două persoane sunt în stare gravă.


UPDATE, ora 17.50:


Avem la cald câteva informații. Se pare că unul dintre autoturismele implicate în accident ar fi circulat cu viteză foarte mare, a intrat în parapeții despărțitori ai autostrăzii și s-a răsturnat, lovind un alt autoturism. Martorii spun că una dintre persoane ar fi ieșit din mașină în patru labe, după care a leșinat.

Circulația în zonă este oprită. 

Vom reveni cu fotografii și informații de la fața locului. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii