Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Accident cu două victime, la Agigea, varianta spre Techirghiol (galerie foto+video)

ro

03 Apr, 2016 09:55 5214 Marime text
 
Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța a fost solicitat, în urmă cu câteva minute, în cazul unui accident rutier care a avut loc la Agigea, varianta spre Techirghiol. Conform primelor date, patru persoane au rănite.


Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 3, ora 12.30
 

Potrivit Serviciului Rutier Constanţa, un bărbat de 78 ani, din Brăila, a condus autoturismul marca Skoda Fabia, dinspre intersecţia cu DN39 către localitatea Techirghiol, pe raza localităţii Agigea. Când a juns la intersecţia în formă de T, dorind să efectueze manevra de întoarcere a autoturismului, efectuează viraj la stânga, ocazie cu care intră în coliziune un autoturism marca BMW, condus de un tânăr de 19 ani, din Constanţa.
 
În urma accidentul a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 65 ani, din Mangalia, pasageră în autoturismul marca Skoda, dar şi a unei de 18 ani, din Constanţa, pasageră în Bmw.

UPDATE 2, ora 10.15
 
Două maşini, o Skoda şi un BMW, au fost implicate în accident. Conform martorilor, persoana care conducea autoturismul Skoda a vrut să întoarcă şi nu s-ar fi asigurat. Drept urmare, a fost lovit de BMW, care venea dinspre Agigea spre Techirghiol.



UPDATE 1, ora 10.08

Deşi, iniţial, s-a zis că sunt patru persoane rănite, ulterior, s-a stabilit că există doar două victime. Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cele două victime sunt conştiente, starea lor fiind stabilă.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii