Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu fugă de la locul faptei

ro

22 Feb, 2015 15:46 1075 Marime text
Un bărbat de 40 ani din Galați este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier soldat cu patru răniți și a fugit de la locul faptei, relatează Agerpres.
 
"Un șofer în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul de pe faleza superioară a Dunării, a pierdut controlul volanului ajungând pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un șofer de 55 de ani.
 
Patru persoane au fost rănite în urma coliziunii, este vorba de  șoferul de 55 de ani, dar și alți trei pasageri aflați în mașina sa, doi bărbați și o femeie. Șoferul de 40 de ani a părăsit locul faptei după producerea accidentului, dar a lăsat mașina. El a fost  identificat câteva ore mai târziu de către polițiști”, a declarat Aurelian Ropotan, de la IPJ Galați, pentrtu Agerpres.
 
Cele patru persoane rănite au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale. Șoferul care a fugit de la locul accidentului este cercetat pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor și vătămare corporală din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii