Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu 14 victime. Cumplitul eveniment a avut loc din cauza unei defecţiuni la TIR. Şoferul, din Constanţa

ro

07 Jul, 2017 10:31 7964 Marime text
Cumplitul accident de pe DN 52 s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice la TIR. O persoană a decedat, alte 13 victime sunt în spital

O defecţiune tehnică la TIR a fost cauza teribilului accident produs pe DN 52, în urma căruia o persoană a murit , iar alte 13 au ajuns la spital în stare gravă. Şoferul de pe TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un microbuz, proiectându-l în afara carosabilului.

O persoană a decedat şi alte 13 sunt în stare gravă, în urma accidentului produs ieri pe DN 52. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului. În urma verificărilor, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului a fost şoferul de pe TIR, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Constanţa, care a pierdut controlul volanului, din cauza unei defecţiuni tehnice la maşină.

”Conducătorul auto al TIR-ului, un bărbat de 55 de ani din Constanţa, în timp ce conducea pe DN 52,  din cauza unor defecţiuni tehnice  a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu microbuzul condus de un bărbat de 45 de ani. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a 14 persoane, dintre care una a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria”, a spus Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman. Se pare că defecţiunea tehnică a constat în blocarea roţilor TIR-ului, iar şoferul nu a mai putut controla maşina.

Sursa text: adevarul.ro/locale/alexandria
Sursa foto: Facebook - Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii