Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Marius Striblea „Abuzul arestului preventiv pentru Elena Udrea trebuie să fie stopat”

ro

01 Apr, 2015 18:42 1899 Marime text
 
Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, astăzi, la România TV, că apărarea nu are niciun as în mâncă pentru procesul de mâine, când se judecă contestaţia la decizia judecătorilor ICCJ de prelungire a arestului preventiv până pe 25 aprilie. Avocatul speră ca „abuzul arestului preventiv" să fie oprit.

„Nu avem niciun as în mânecă. Avem argumente raţionale, pertinente, pe care speram ca judecătorii care vor soluţiona contestaţia, joi, să le aibă în vedere şi să admită această contestaţie", a spus la România TV avocatul Marius Striblea.

Acesta a precizat că Elena Udrea nu reprezintă niciun pericol pentru opinia publică şi că ancheta se poate desfăşura, în continuare, cu ea în stare de libertate.

„Îmi doresc foarte mult ca doamna Elena Udrea să fie în libertate, pentru că este starea normală a oricărui cetăţean care nu prezintă nici un pericol pentru opinia publică. Abuzul arestului preventiv trebuie să fie stopat odată. Toate probele din dosar duc la concluzia că nu există nicio raţiune legală pentru ca Elena Udrea să mai stea în arest. Desfăşurarea anchetei se poate realiza fără niciun fel de problemă cu doamna Udrea în stare de libertate, pentru că activităţile pe care anchetatorii şi le propun să le realizeze în cele 25 de zile pe care le-au obţinut în plus sunt activităţi care se pot face cu doamna Udrea în stare de libertate totală. De exemplu, pot fi audiaţi martorii propuşi de noi, fără ca doamna Udrea să fie în stare de arest, de asemenea pot fi schimbate încadrările juridice aşa cum şi-au propus procurorii, fără ca doamna Udrea să fie în arest", a mai precizat Marius Striblea.


Sursa: România TV


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii