Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absolvenți ai Academiei de Poliție 'Alexandru Ioan Cuza' încadrați la Serviciul pentru Imigrări al județului Constanța

ro

14 Jul, 2017 22:15 2361 Marime text
15 ofițeri, absolvenți ai Academiei de Poliție 'Alexandru Ioan Cuza', prima promoție în specializarea imigrări și 4 agenți de poliție ai Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ' Avram Iancu' sunt, de astăzi, încadrați la Inspectoratul General pentru Imigrări. 
 
Cu forțe proaspete și cu mult entuziasm, astăzi 14 iulie a.c., după depunerea jurământului și înaintarea în primul grad profesional, 19 tineri, absolvenți ai promoției din acest an a Academiei de Poliție 'Alexandru Ioan Cuza' și Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ' Avram Iancu', s-au alăturat polițiștilor de imigrări.
 
Prezent la festivitatea de absolvire de la Academia de Poliție 'Alexandru Ioan Cuza', inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, comisar-șef de poliție Leonard Medrega a avut o întâlnire cu prima promoție de ofițeri de imigrări, pe care i-a felicitat și le-a urat mult succes în activitate.
 
Totodată, inspectorul general i-a asigurat de întregul sprijin în exercitarea misiunilor încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări, care implică profesionalism, onestitate, fermitate și integritate.
 
Plini de speranțe, noii polițiști de imigrări au ieșit pe porțile școlilor dornici să își ocupe locurile atribuite și să pună în aplicare cunoștințele acumulate în anii de studii. Repartiția s-a făcut luând în considerare media de absolvire, opțiunile acestora și nevoia de personal existentă la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări.
 
Astfel, noii polițiștiîși vor ocupa locul de muncă în structurile centrale și teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări după cum urmează: Serviciul Juridic, Direcția pentru Imigrări a Municipiului București, Serviciile pentru Imigrări ale județelor Ilfov, Arad, Bihor, Constanța, Galați, Timiș, Biroul pentru Imigrări al județului Brăila și Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil din Timișoara.
 
Timp de un an, respectiv șase luni de zile, polițiștii se vor afla sub tutela specialiștilor IGI care îi vor iniția în tainele acestei meserii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii