Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A2 a fost închisă complet. Carambol cu 20 de maşini implicate

ro

25 Jan, 2014 12:20 2038 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza viscolului și vizibilității reduse a fost luată măsura închiderii traficului rutier, în ambele sensuri, pe Autostrada A2 tronsonul București – Drajna (între kilometrii 12 și 105). De asemenea, din aceeași cauză, a fost închisă circulația autovehiculelor și pe DN2N Bogza – Caiata (județul Vrancea). Începând cu ora 12.00, se va închide traficul rutier și pe DN2, tronsonul Urziceni – Focșani. Precizăm că pe DN71 Sinaia – Moroieni (județul Prahova), a fost impusă restricție de circulație pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Aproximativ 20 de autovehicule s-au ciocnit, sâmbătă, pe firul 2 al autostrăzii A2, între Constanța și București, în accident o persoană fiind rănită și rămânând încarcerată în mașină, echipaje ale ISU și Ambulanței intervenind la fața locului.
Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, plt. maj. Ovidiu Tătăranu, accidentul s-a produs pe autostrada A2, pe calea 2 a autostrăzii, între Constanța și București, la kilometrul 60, în dreptul localității Lehliu Gară, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primele informații de la fața locului arată că aproximativ 20 de autovehicule sunt implicate în acest accident în lanț.
Într-una dintre mașinile implicate în accident o persoană a rămas încarcerată, însă este conștientă și are un traumatism la un braț, fiind posibil să fie vorba despre o fractură.
La ora transmiterii acestei știri, echipajul de descarcerare intervine pentru scoaterea rănitului din mașină. De asemenea, la locul accidentului intervin mai multe echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță.
Acesta este al doilea accident produs, sâmbătă, pe autostrada A2, după ce, în cursul dimineţii, la kilometrul 71, două autovehicule s-au ciocnit, o femeie fiind rănită ușor. În urma accidentului, traficul de pe A2 a fost deviat timp de câteva zeci de minute, pentru efectuarea cercetărilor la locul accidentului.
Sâmbătă dimineață, avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsă la 18 județe din sudul și sud-estul țării, până duminică la ora 22.00. Potrivit noii avertizări a ANM, se află sub cod portocaliu de viscol până duminică seară județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeș, Teleorman, Girgiu, Dâmbovița, Ilfov, inclusiv municipiul București, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila, Tulcea, Vrancea și Galați.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii