Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A uitat de indicatorul “Oprire” şi a intrat în plin într-o maşină

ro

28 Sep, 2015 13:42 1829 Marime text
În această dimineaţă, în jurul orelor 04.20, o femeie de 32 de ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca BMW 520, pe strada Ecaterina Varga, dinspre strada Dragoş Vodă către strada Negru Vodă.
Ajungând la intersectia cu strada Negru Vodă, ea nu a respectat semnificatia indicatorului Oprire, a pătruns în intersectie fără să se asigure corespunzător şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volswagen Polo, condus de un bărbat, de 37 ani, din Constanţa, care circula pe strada Negru Vodă, dinspre bulebardul Tomis către strada Mircea cel Bătrân.
În urma accidentului, un bărbat de 32 de ani, din satul Piatra, judeţul Constanţa, pasager în autoturismul Volswagen Polo, a fost rănit. Din fericire, se pare că rănile lui nu sunt grave. Poliţiştii continua însă Ancheta pentru stabilirea exacta a cazelor ce au dus la producerea acestui accident.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristi Șerban 28 Sep, 2015 15:31 Nu s-a întîmplat la 04:20, ci pe la 12:20... Într-această intersecție au loc foarte multe accidente (2-3 „serioase” în fiecare an) pentru că mulți din cei care vin pe str. Ecaterina Varga nu acordă prioritate celor care vin pe str. Negru Vodă. Semnul „oprire” este ascuns după un pom și nu se mai vede decît iarna (cînd pomul rămîne fără frunze), astfel că doar cei din zonă știu că trebuie să se oprească acolo. Mai mult, astăzi, la momentul accidentului, era parcată o dubă înaltă în dreptul semnului, astfel că, chiar dacă șoferul care a provocat accidentul ar fi fost cu ochii după semne, tot nu ar fi avut cum să îl vadă. Practic, multe dintre aceste accidente au loc din cauza nepăsării celor de la primărie (comisia de circulație) și de la Serviciul de poliție rutieră, care ar fi trebuit (în urma numeroaselor accidente) să facă ceva pentru semnalizarea corespunzătoare a priorității într-această intersecție, precum și să monteze niște limitatoare de viteză pe strada fără prioritate. Dar, dacă n-a fost accidentat încă niciunul apropiat lor, de ce le-ar păsa?