Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A plouat cu nemulţumiri UPDATE 2 - Reprezentanții asociațiilor i-au sărit în cap lui Făgădău!

ro

30 Sep, 2015 17:26 1940 Marime text
Primarul interimar Decebal Făgădău se întâlneşte, la această oră,  cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari despre campania de curăţenie. „Am plecat de la o abordare prietenoasă. Nu dau ordine! Este o invitaţie la curăţenie! De aceea trebuie să avem grijă de curăţenie”, a declarat Făgădău.

Primarul interimar a mai spus că în octombrie vom face curăţenie, vom planta, iar în aprilie vom face iar curăţenie. "Campania nu va începe năvalnic. Trebuie să ne mobilizăm şi să facem curat în jurul blocului. Acolo unde nu se face vom da notificări. Primăria vă va sprijini cu tot ce aveţi nevoie", a mai spus Făgădău. În cadrul campaniei de curăţenie se va face şi o campanie de colectare a deşeurilor electronice. În acest sens vor fi deschise şase puncte de colectare.

UPDATE, ora 17.45

Administratorul a cinci asociaţii din Tomis Nord - Corneliu Pârvu - îi sugerează primarului să micşoreze preşul la gigacalorie şi să modifice schema de acordare a subvenţiei. El a atras atenţia că primesc subvenţie şi cei cu venituri mari, navigatorii, cei care stau în chirie, cei care au mai multe proprietăţi, cei care nu declară veniturile. Aşa încât, discuţia despre curăţenie s-a transformat într-una despre gigacalorie, procedura greoaie la debranşare, apa caldă care vine rece. De la RADET nu a fost niciun reprezentant în sală. 
Un alt preşedinte de asociaţie se plânge de Congaz şi RDS care au săpat şi nu au mai reparat trama stradală. 


UPDATE1, 18.14:


Cei prezenți la reuniune își spun nemulțumirile referitoare la activitățile primăriei. 

„Nimeni de la primărie nu vine pe teren să vadă ceea ce se întâmplă”, a spus un președinte de asociație din zona Casei de Cultură. 

În toată cearta iscată, Decebal Făgădău promite întâlniri mai dese pentru a calma spiritele care s-au încins printre președinții de asociații nemulțumiți. 

UPDATE2, 18.50:


La finalul evenimentului, s-a anunțat periada în care se va organiza încă o întâlnire de acest gen. Nu se știe exact ziua, însă cert este că reuniunea va avea loc în ultima săptămână din luna octombrie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii