Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A pierdut lupta cu moartea Adriana Mihalache, Președinta Colegiului Național al Asistenților Sociali Filiala Constanța, a decedat

ro

24 Jul, 2016 12:29 20800 Marime text
Președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali Filiala Constanța, Adriana Mihalache, a pierdut lupta cu moartea, după mai multe zile în care aceasta s-a zbătut ca să trăiască. Femeia a fost lovită pe trecerea de pietoni în comuna Valu lui Traian în urmă cu câteva zile. După accident, Adriana Mihalache a fost internată în stare gravă la spital, având nevoie urgentă de sânge. Colegii de serviciu, prietenii, dar şi cunoscuţii au lansat în urmă cu câteva zile un strigăt de ajutor către toţi cei care puteau dona sânge pentru ea. Din păcate, lupta Adrianei Mihalache a ajuns la final. 

Citeşte şi: 

„A plecat dintre noi prietenă şi colegă noastră ADRIANA MIHALACHE, asistent social - preşedinta Sucursalei CNASR Constanţa - a pierdut lupta cu viaţă. Aşa a vrut Dumnezeu să ofere dragoste şi sprijin oamenilor şi de acolo de sus . Dumnezeu să o ierte şi să aibă grijă de sufletul său!“, a postat o colegă a celei care a fost reședintele Colegiului Național al Asistenților Sociali Filiala Constanța. 
„Președintele sucursalei teritoriale CNASR Constanta, Adriana Mihalache, a plecat dintre noi ... Adriana, zâmbetul tău va rămâne in amintirea noastră!“, este mesajul postat pe pagina de facebook Colegiul National al Asistentilor Sociali.
Adriana Mihalache a fost asistent social la Centrul de Sănătate Mintală pentru Copii şi Adolescenți de la SCJU Constanța.

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii