Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit sau nu patronul Hexi Pharma? Parchetul General va prelua mâine ancheta privind accidentul lui Condrea

ro

23 May, 2016 01:54 1781 Marime text
Sunt tot felul de ipoteze despre ce s-a întâmplat în duminică după-amiză, pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea, în ceea ce îl privește pe Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Ba că nu era el, ba că mașina era a tatălui, că soția nu l-a recunoscut și că ar putea să nu fie el, că ar fi sinucidere, că ar fi o lucrătură pentru a dispărea. Întrebări, frământări, anchete, cercetări, expertize, analize…
 
Parchetul General va prelua, azi, ancheta privind accidentul rutier în care și-ar fi pierdut viața patronul Hexi Pharma, au declarat surse judiciare. Un procuror de la Parchetul Buftea a efectuat, duminică seara, cercetarea la fața locului, iar anchetatorii au ridicat probe. Dosarul va fi preluat de procurorul care investighează și cazul dezinfectanților diluați din spitale, în care Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare.
 
Mașina în care s-ar fi aflat Condrea mergea cu o viteză de aproximativ 150 de kilometri pe oră, potrivit unei declarații făcute de un martor la fața locului.
 
De asemenea, un martor în cazul accidentului a fost audiat de polițiști, urmând ca în cursul serii de ieri să fie audiată încă o persoană. Mașina implicată în accident a fost sigilată și urmează să fie supusă unei expertize.
 
Se pare că şoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile, iar pe șosea oamenii legii nu au găsit urme de frânare. Evenimentul a fost sesizat la ora 18:47.
 
Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, urma să se prezinte azi la Parchetul General pentru a fi reaudiat, dar și pentru a fi pus sub urmărire penală și, cel mai probabil, să fie luată o măsură preventivă față de acesta, după ce în dosar fuseseră strânse mai multe probe. Potrivit unor surse judiciare, Condrea aflase încă de vineri de ultimele probe adunate și urma să dea explicații azi în legătură cu acestea. De asemenea, au fost ridicate toate contractele de achiziții dar și aduse probele efectuate în legătură cu substanțele.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii