Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Doliu uriaș în muzica mondială. A murit Prince! (video)

ro

21 Apr, 2016 20:16 2196 Marime text
Celebrul cântăreţ Prince s-a stins din viaţă, potrivit unor surse citate de site-ul american TMZ. Autorităţile au fost solicitate pentru o urgenţă medicală, găsind o persoană decedată. Potrivit sursei citate, autorităţile cercetează cauzele decesului celebrului cântăreţ american.

Celebrul interpret avea doar 57 de ani. 

UPDATE 2
 
„Confirm, cu profund regret, că legendarul interpret Prince Roger Nelson a murit la reședința sa din Paisley Park în această dimineață”, a afirmat reprezentanta sa, Yvette Noel-Schure.

Potrivit primelor informaţii, Prince ar fi murit din cauza unei răceli. În această săptămână, cântărețul a fost tratat pentru gripă, după ce avionul său a aterizat de urgență în Illinois, scrie Huffington Post. După aterizarea de urgență, Prince a fost dus la spital și externat trei ore mai târziu.

UPDATE 1

Purtătorul de cuvânt al cânteruţului a confirmat decesul pentru Associated Press.


Prince s-a născut în Minneapolis, Minnesota, într-o familie modestă. La vârsta de 19 ani, a pierdut un contract cu cei de la CBS, pentru că dorea ca doar el să-şi producă piesele. Pe albumul său de debut a cântat la toate instrumentele. Ştia să cânte la chitară, chitară bas, pian, clape, sintetizator, clavinet, baterie, percuţie, saxofon.

A fost nominalizat de 33 de ori la Premiile Grammy, iar de şapte ori a fost câştigător. Albumele „1999” şi „Purple Rain” au fost premiate cu Grammy Hall of Fame Award.   


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii