Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. „Vei rămâne mereu în sufletele noastre!” O nouă tragedie la ISU Dobrogea

ro

15 Sep, 2015 09:49 4284 Marime text
Florentin Bucur, de aproape 40 de ani, pompier militar în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, a decedat. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva ore. Din câte se pare, pompierul ar fi suferit un accident vascular, el decedând în Bucureşti.

Mesaje de condoleanţe postate pe o reţea de socializare


„Păcat! Cei ce salvează vieţi NU pot fi salvaţi?“

„Dumnezeu să-l odihnească! Prea devreme a părăsit această lume“

„A mai fost nevoie de încă un salvator acolo sus? Dumnezeu să îl odihnească!“

„Nu pot să cred! Ce s-a intâmplat? Mare păcat“

„Am să mă rog neîncetat pentru tine să ai odihnă uşoară şi să ne veghezi paşii de acolo de sus, fratele meu iubit şi drag vei rămâne în inimile noastre vesnic“.

UPDATE 1, ora 16.18

Echipa pompierilor militari constănţeni a mai pierdut un camarad. A încetat din viaţă, la vârsta de 37 ani, plutonierul major Florentin Bucur.
 
Născut la data de 10 iunie 1978, în municipiul Medgidia, Florentin Bucur a ales să urmeze cariera militară în anul 2006, când a fost încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, din sursă externă.
 
„În toţi cei nouă ani de activitate, aceasta a îndeplinit funcţia de subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia, încadrând, deopotrivă autospecialele de stingere şi de prim ajutor calificat. Ca şi salvator, Florentin Bucur şi-a făcut datoria cu pricepere, curaj şi mult devotament, participând la numeroase misiuni în care şi-a smuls semenii din ghearele morţii.
Din nefericire, o afecţiune medicală i-a curmat viaţa mult prea devreme.
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a mai pierdut un bun profesionist, cu adevărate calităţi de salvator, confirmate de pregătirea dovedită în gestionarea situaţiilor de urgenţă.
 
Trupul neînsufleţit al colegului nostru a fost depus astăzi la Capela „Casa Şerb” din municipiul Medgidia (în vecinătatea cimitirului), iar înmormântarea va avea loc joi, 17 septembrie.
Cu profund respect, pompierii militari constănţeni adresează familiei îndurerate, sincere condoleanţe.
Rămas bun, drag camarad, vei rămâne mereu în sufletele noastre!”, se arată într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii