Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Liliana Lazia

ro

31 Mar, 2011 17:16 5310 Marime text

liliana_lazia.jpgAzi s-a stins din viaţă Liliana Lazia, directoarea bibliotecii IN Roman, din municipiul Constanţa. Ea era soţia directorului SA Argos, Liucian Lazia. Aceasta era programată pentru un transplant de ficat.

Anunţuri

Regretăm dispariţia fulgerătoare şi prematură a doamnei Liliana Lazia, directorul Bibliotecii Judeţene I.N.Roman, şi transmitem condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Colectivul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski"

MESAJUL DE CONDOLEANȚE AL PREFECTULUI JUDEȚULUI LA DISPARIȚIA DOAMNEI LILIANA LAZIA

"Am aflat cu profundă tristețe de trecerea în neființă a doamnei Liliana Lazia, directorul Bibliotecii Județene „I. N. Roman", distinsă prezență printre personalitățile Constanței, care și-a dedicat viața familiei și profesiei, remarcându-se prin eleganță, profunzimea spiritului și promovarea valorilor culturale. Dispariția domniei-sale este o pierdere dureroasă pentru fiecare dintre cei care au cunoscut-o și prețuit-o. Transmit sincere condoleanțe domnului Lucian Lazia și întregii familii. Dumnezeu s-o odihnească!"

Claudiu-Iorga Palaz, Prefectul Județului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dana 31 Mar, 2011 22:03 Mare pierdere pentru cultura constanteana...s-a mai stins un om de valoare...o personalitate calda, discreta, care a luptat mult pentru institutia pe care a reprezentat-o...Dumnezeu sa o odihneasca in pace, alaturi de ingeri!
  • Mihu Ana 31 Mar, 2011 17:59 Pacat , un om deosebit.Condoleante familiei. Dumnezeu s-o odihneasca !
  • Cristina Tamas 31 Mar, 2011 17:43 Liliana a fost si va ramane o persoana speciala, un om minunat care stia sa daruiasca bucurie oamenilor. A trecut in lumea de dincolo cu aceeasi discretie absoluta care i-a calauzit pasii si in viata. Pentru mine ea insemna o femeie plina de farmec, de bunatate,de intelegere fata de actul cultural,o prietena a scriitorilor si a oamenilor de cultura din acest spatiu. Imi voi aminti intotdeauna chipul ei senin, zambetul cald pe un frumos chip si inima plina de flori.