Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O constănţeancă ce a vrut cândva să ajungă jurnalistă A murit la numai 25 de ani, călcată de camion!

ro

26 Aug, 2015 09:15 3326 Marime text
O tânără, ce a studiat jurnalismul la Universitatea Ovidius din Constanţa, a murit, undeva pe o şosea din Strasbourg, accidentată mortal de un camion condus de un tânăr, de 34 de ani. Avea doar 25 de ani. Tragicul eveniment a avut loc marțea trecută, pe șoseaua L’Avenue de Colmar. Iulia mergea cu bicicleta. Într-o curbă, camionul de 26 de tone s-a apropiat de tânără, iar Iulia s-a dezechilibrat și a ajuns sub roțile tirului. Imensa maşină nu avea viteză, dar nu a mai contat. Şoferul a suferit un şoc în momentul în care a realizat ce a făcut. A avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Iulia locuia de câţiva ani în Strasbourg. Lucra acolo şi îşi finalizase studiile acolo.
În Franța, asociația ”Strasbourg Respire” a organizat un marș alb în semn de omagiu pentru accidentul regretabil în care Iulia și-a pierdut viața. Peste 100 de persoane au mers cu bicicletele și cu flori albe în mâini pentru a atrage atenția asupra neglijenței unor șoferi în ce-i priveşte pe bicicliști.
 
Strasbourg - Décès d’une cycliste de 25 ans. Environ 130 personnes à la marche blanche
 
Familia tinerei a anunțat că trupul neînsuflețit al fetei va fi adus în țară astăzi și va ajunge la ora 20.00 la capela funerară a Cimitirului Municipal din Constanța. Toți cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt bineveniți.
„Cu durere în suflet va anunţăm că miercuri pe dată de 26 august la ora 20:00 trupul neînsufleţit al iubitei şi regretatei noastre IULIA CRISTINA OPREA (Iulia Oprea) va ajunge la Capela funerară a Cimitirului Municipal din Constanţa.
Toţi cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt bine veniţi. IULIA CRISTINA v-ar fi dorit pe toţi alături.
VINERI pe dată de 28 august, la ora 12:00, cortegiul funerar se va îndrepta de la capela Cimitirului Municipal din Constanţa către Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel unde va avea loc slujba religioasă.
Dumnezeu să o odihnească în pace! Amintirea ei va dăinui în sufletele noastre pentru totdeauna!”.
Pe pagina sa de Facebook, dar și pe cele ale familiei și iubitului său au curs mesajele de condoleanțe ale tuturor celor care au aflat teribila veste.
„Condoleante!suntem cu sufletul alaturi de voi....Dumnezeu sa o odihneasca !”
„Dumnezeu sa odihneasca in pace sufletul ingerului vostru!”
„Este sfârșitul verii,știu cât de mult iubeai vara...așteptam să ne sărbătorim în fiecare an ne întreceam la urări și remarcam cum zboară anii ne'am minunat ultima dată cum au trecut anii...acest sfârșit de vara a decis sa te ia cu el,știu ca acolo unde ești soarele este doar o umbra.Viata noastră se scurge diferit pt fiecare în parte dar nu îmi pot imagina cum viața ta sa scurs atât de repede,tu erai cea care visa,râdea, spera mai mult decât noi toți îmi doream sa te văd împlinită cu familia ta, copii nostrii sa crească împreună așa cum am făcut și noi,se spune ca ce păstrează omul în sufletul lui nici moarte nu îi poate lua...dar tu ai dat tuturor din iubirea și bunătatea ta Îți promit ca voi lua aminte spuselor tale iar la nunta mea îmi vei fii în suflet alături de mine așa cum Mi'ai promis..te voi păstra veșnic cu mine...sa ai calea luminata scumpa mea verișoara alături se îngeri pt ca și tu ai fost un înger alături de noi...”
„A plecat de lângă noi. Rămâne pentru totdeauna modelul nostru de dragoste, devotament şi înţelepciune. O vom iubi mereu şi o vom păstra în inimile noastre, cu dor nestins, alături de toate amintirile dragi. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace, între Aleşii Săi”.
„Fara cuvinte. ...o sa ne lipsești enorm. ...tu si sfaturile tale si mai ales pentru ca niciodată nu voi întâlni o persoana mai buna la suflet ca tine. ...o sa te păstrăm in memoria noastră exact asa cum te am cunoscut : cu zâmbetul pe buze si cu pofta ta contagioasa de viață! Condoleanțe familiei!”
„Vei rămâne vesnic in inimile noastre ... Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”
„Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet gingaș... Ai plecat mult prea devreme, nu cred ca exista o soarta mai nedreapta ca asta. Nu te voi uita niciodată... bucuria ta, bunătatea si ambitia pe care ai avut-o de a realiza tot ce ți-ai propus vor rămâne mereu in amintirea mea. Un suflet prea bun care se gândea mai mult la binele celor apropiați decât la al ei. Din perioada in care am fost una lângă alta am învățat despre tine ca deși erai o luptătoare si nu te descuraja nimic, aveai un suflet extrem de sensibil si nobil. Mi-a fost greu pana sa reușesc sa scriu rândurile astea pentru ca încă nu pot crede ca asa ceva e cu putința... Parca acum te văd cum lipeai pe perete postiturile pe care erau scrise toate gândurile tale de viitor. Imaginea ta va rămâne mereu vie pentru noi toți cei care te-am cunoscut si pe care ne-ai fericit cu prezenta ta.”
„Sunt pline de emotie cuvintele tale, Catalina. Ea este acolo undeva si continua cu siguranta sa puna postituri dar cu ganduri pentru cei are au ramas aici pe pamant.”
„Nu o sa fi niciodata uitata!Ai lasat o amprenta puternica in viata noastra, prin felul tau de a fi,prin veselia ta,prin bunatatea ta,prin grija pentru ceilalti,prin felul in care iubeai viata.Prea devreme,mult prea devreme...ai fost una dintre persoanele mult prea minunate pentru lumea asta! De ce a ales Dumnezeu sa te ia nu vom sti niciodata.Stiu doar ca El este drept si face ce i mai bun pentru noi.Imi va fi dor de tine!! Ne vedem acolo sus !”
„Dumnezeu sa o ierte ... dumnezeu ii ia alaturi pe cei buni si frumosi ... iulia era si buna si frumoasa si plina de veselie ... dumnezeu sa o odihneasca in pace”
„Dumnezeu sa o ierte!nu pot sa cred!”


Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii