Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit în clubul Colectiv, dar trăiește prin fotografiile lui!

ro

19 Jan, 2016 23:59 1280 Marime text
 
La finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, în Sala Mare de expoziţii din Primăria Sibiu va avea loc un eveniment special. Peste 40 de fotografii realizate de artistul Alex Chelba, care a murit în incendiul din clubul Colectiv, vor fi expuse pentru a fi văzute de oameni.
 
Organizatorii expoziţiei spun, într-un comunicat, că prin cele 41 de fotografii se omagiază viaţa, "dar mai ales munca unui om care pentru mulţi a fost mai mult decât un simplu fotograf, a fost un prieten". Organizatorii vor ca munca lui Alex să fie cunoscută, mai ales că artistul a refuzat în timpul vieţii orice expoziţie.
 
"Vieţile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. În urma tragediei de la Colectiv s-au pierdut vieţi, alte vieţi au fost zdruncinate din temelii, familii, iubiţi şi prieteni au fost despărţiţi mult prea devreme. Alexandru Chelba avea 33 de ani atunci când accidentul teribil l-a răpit pentru totdeauna dintre noi, lăsând în urma sa amintiri dragi, dar şi peste 600.000 de fotografii realizate în cadrul celor mai mari concerte din România. Imagini care îi redau fidel spiritul, dedicaţia şi pasiunea pentru fotografie", se arată în documentul menționat.
 
Vă reamintim că și la Guvern, la finalul anului trecut, au fost expuse fotografii realizate de victime şi supravieţuitori ai incendiului din Colectiv, printre care Teodora Maftei, Alex Chelba, Cătălin Ilniţchi sau Miluţă Flueraş.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii