Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Bob Hoskins Actorul din “Who Framed Roger Rabbit” a decedat la vârsta de 71 de ani

ro

30 Apr, 2014 20:31 1517 Marime text
Actorul britanic Bob Hoskins, cunoscut pentru rolurile din „Who Framed Roger Rabbit' și „Hook" a pierdul lupta cu pneumonia, a declarat agentul său pentru BBC News. Acesta avea 71 de ani.
„Bob a murit liniștit noaptea trecută, la spital, înconjurat de familie, după o luptă cu pneumonia“, a spus agentul său, citat de Huffington Post. „Vă rugăm să ne respectați intimitatea în această perioadă și vă mulțumim pentru mesajele de incurajare“, a adăugat acesta.
Hoskins se retrăsese în 2012, după ce fusese diagnosticat cu Parkinson în toamna fost anului, 2011. A fost unul dintre cei mai iubiți actori britanici, jucând în filme precum „Mona Lisa“, „The Long Good Friday", „Brazil", „Mermaids" și "Super Mario Bros.
Potrivit Huffington Post, pentru interpretarea din „Mona Lisa“ a primit premiul BAFTA și Globul de Aur. Ultimul său film a fost „Albă ca Zăpada“, produs în 2012.
Bob Hoskins avea patru copii: Alex și Sarah, împreună cu prima soție, Jane Liversey, și Rosa și Jack, cu actuala soție, Linda Banwell.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii