Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția lui Ilie Năstase la eliminarea Simonei Halep „A jucat semifinala?" Ce l-a indus în eroare

ro

12 Sep, 2015 15:57 1364 Marime text
 
Ilie Năstase, fostul lider ATP, a apreciat parcursul Simonei Halep la US Open, însă a spus că nu a văzut meciul ei din semifinale deoarece el a fost indus în eroare de programul stabilit de organizatori, scrie romanialibera.ro.

„A jucat Halep? Programul m-a indus în eroare. Eu credeam că începe mai tîrziu. Aflu de la voi că a pierdut. Oricum, e un parcurs meritoriu, ea a jucat bine cu Azarenka. Vedeţi şi dumneavoastră, fiecare meci e diferit. După super meciul cu Azarenka a venit meciul cu Pennetta. Nu ştiu ce s-a întîmplat, dar italianca e o adversară incomodă. Oricum, e o performanţă foarte bună, chiar cea mai bună a Simonei la US Open. Trebuie să meargă înainte că perspectivele sînt bune”, a declarat Năstase, conform fanatik.ro.

Halep trebuia să evolueze inițial după ora 3.30, vineri, însă din cauza ploii toate meciurile au fost amânate. Deși partida a fost programată după semifinală dintre Williams și Vinci, ora de start a meciului Simonei a fost din nou schimbată, astfel că românca a evoluat înaintea liderului mondial.

Halep a fost învinsă, în semifinalele US Open, în doar 59 de minute de italianca Flavia Pennetta, cap de serie 26, cu scorul de 6-1, 6-3.



Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii