Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A jucat în videoclipuri, a cântat manele, s-a tras de şireturi cu greii sportului A murit un personaj celebru din Murfatlar

ro

15 Jan, 2014 02:30 3688 Marime text
Marcel, cel mai cunoscut pitic din Bucureşti, a fost găsit mort în noaptea de Revelion!
Potrivit wowbiz.ro, Marcel Ungureanu, zis Piticu' datorită staturii sale, a fost unul dintre cele mai colorate personaje ale Capitalei.
Stripper, actor în videoclipuri, amant şi amic cu persoane celebre, Marcel a ajuns în cele din urmă om al străzii. A fost găsit fără suflare în apropiere de Piaţa Universităţii, chiar în noaptea de Revelion.
Marcel Ungureanu zis Piticu' avea doar 130 de centimetri.
De mic a stiut că acest aspect îi va face probleme şi s-a călit, reuşind să suporte cu stoicism miştourile şi umilinţele celor din jur. A ştiut, totodată, că aspectul său îl va ajuta să iasă în evidenţă!
S-a născut în 1976 în acelaşi sat cu Traian Băsescu, în Murfatlar, fost Basarabi. A ajuns în Capitală, unde conform spuselor sale s-a apropiat de o serie de personaje din acea perioadă. Printre ei, şi actualul impresar Ioan Becali zis Giovani. Marcel a povestit presei că în trecut era ajutat cu bani de către Gino Iorgulescu sau Marius Vizer.
Un episod memorabil din viaţa piticului s-a derulat, după revoluţia din 1989, când ar fi fost vândut pentru câteva mii de mărci germane, unei italience care credea că e vorba de un copil!
A dansat şi s-a dezbrăcat într-un bar şi, la un moment dat a vrut sa înfiinţeze Asociaţia Piticilor. A cântat manele şi chiar a apărut pe scenă în spectacole. A fost distribuit într-un videoclip al trupei "Ţapinarii".
Marcel nu a mai prins anul 2014. El a fost găsit fără suflare în ziua de 31 decembrie 2013. Trupul său a fost ridicat de la morga de familie o săptămână mai târziu, după ce mai mulţi oameni cu suflet din zona Piaţa Universităţii au facut chetă.
Sursa: wowbiz.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii