Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A introdus în ţară, din Turcia, heroină pe care o ţinea în locuinţa tatălui său

ro

22 Apr, 2016 16:58 2698 Marime text
 
Pe 21 aprilie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a inculpaţilor Stan Marius şi Bană Emil – Cristian, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri mare risc.
 
În cauză, există suspiciunea rezonabilă că  din luna noiembrie 2015 şi până în prezent inculpatul Stan Marius  a introdus în ţară, din Turcia, diferite  cantităţi de heroină pe care le-a depozitat în locuinţa tatălui său situată pe raza municipiului Bucureşti.
 
În respectiva locaţie, inculpatul  pregătea heroina prin amestecarea cu alte substanţe în vederea comercializării  pe raza municipiului Bucureşti (Piaţa Ferentari şi zona Piaţa Matache - Gara de Nord).
 
De asemenea, în perioada 14.04.2016 - 18.04.2016, inculpatul  s-a deplasat în Turcia – Via Geneva, de unde a procurat cantitatea de 476,95 grame heroină pe care a introdus-o  în România prin intermediul inculpatului Bană Emil Cristian, cantitatea de heroina fiind găsită pe 21 aprilie, cu ocazia percheziţiei domiciliare.
 
În cauză sunt cercetaţi şi inculpaţii Olteanu Cristian Florentin şi Stelian Constantin, faţă de care procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti  au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 zile.
 
 Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București- Serviciul Antidrog.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii