Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A intrat cu mașina în Satul de Vacanță Ce s-a întâmplat cu cei doi conducători auto iresponsabili din Constanța (galerie foto)

ro

04 Aug, 2016 13:12 10353 Marime text
Conform unor surse conducatorul auto surprins în Satul de Vacanta, care a patruns cu autoturismul pe sens interzis, a fost sancționat contravențional cu o amendă de 250 lei și două puncte penalizare.

Un alt conducător auto a fost amendat. Acesta a fost surprins pe bulevardul Mamaia, cu un copil în brațe la volan și a fost sancționat contravențional cu suma de 750 lei și trei puncte penalizare. 

Sursa foto www.romaniatv.net


 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • claudiu 05 Aug, 2016 12:51 Mare scofala . Asa le dati incredere la toti nesimtit. Ce inseamna 250 de lei pentru ei......? Nimic,dar daca calca un pieton, un copil care nu stia sa se fereasca in zona aia .Aceste elemente trebuiesc eliminate complet, trebuia sa-i ia permisul pe viata si masina confiscata, dar nu ii da 250 de lei amenda. La ce masina are cu 250 de lei face presiune la roti.Asta-i Romania si apoi va intrebati de ce pleaca lumea din tara .Pleaca la civilizatie si la bun simt