Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A încercat să se sinucidă Fost fotbalist de naţională, în stare gravă la spital

ro

13 Jan, 2016 19:56 1583 Marime text
 
Fostul portar al echipei naţionale a Columbiei, Faryd Mondragon, a fost spitalizat în stare gravă, astăzi, la Cali, după o tentativă de sinucidere, informează România TV.
 
Faryd Mondragon a înghiţit o doză mare de antidepresive, după ce a postat pe contul său de Instagram un mesaj: „Nu există altcineva în afară de mine care să-mi poată judeca viaţa. M-am săturat să fiu judecat de alţii fără să am posibilitatea să mă apăr".
 
Cu câteva zile înainte, el postase un alt mesaj trist: „Cui îi e dor de tine, te caută, nu te pierde".
 
Potrivit România TV, surse apropiate fotbalistului au declarat că acesta era în depresie ca urmare a divorţului de Adriana Zamorano.
 
Medicii au anunţat că au reuşit să-l stabilizeze pe fostul portar al naţionalei Columbiei, care rămâne internat. Aceştia nu au precizat însă dacă este conştient sau cât de grav a fost afectat.
 
Faryd Mondragon, în vârstă de 44 de ani, a evoluat în cariera sa la formaţiile Deportivo Cali, Real Cartagena, Santa Fe, Cerro Porteno, Argentinos Juniors, Independiente, Real Zaragoza, FC Metz, Galatasaray Istanbul, FC Koln şi Philadelphia Union. Mondragon are 51 de prezenţe în naţionala Columbiei şi a participat la ediţiile din 1994 şi 1998 ale Cupei Mondiale.



Sursa: România TV
Sursa foto: bilgiustam.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii