Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început WTM London 2014, cel mai mare târg de turism din lume (galerie foto)

ro

03 Nov, 2014 20:53 1689 Marime text
Stațiunea Mamaia este promovată anul acesta, în premieră absolută, la cel mai important târg internațional dedicat turismului: WTM London. În perioada 3-6 noiembrie 2014, la standul României de la WTM London 2014, turismul din Mamaia va fi evidențiat prin spectacole ce conțin proiecții video cu atracțiile stațiunii, cu scopul de a reflecta acele aspecte care disting Mamaia pe harta destinațiilor turistice ce merită vizitate: evenimente, cluburi, petreceri, plaje, transmit organizatorii.
 
În cadrul WTM Festivals, o secțiune a târgului care încurajează participanții să își promoveze cât mai informal și inedit destinațiile turistice pe care le reprezintă, Mamaia va avea un spectacol propriu alături de Egipt, Filipine, Belgia, Caraibe, Africa de Est și de Vest, Cipru și Taiwan.
 
Ulterior, în perioada 13-16 noiembrie 2014, spectacolele de promovare a stațiunii Mamaia prezentate la Londra, cu personajele și costumele extraordinare de carnaval, vor ajunge și la București, în cadrul Târgului de Turism al României de la Romexpo. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii