Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - A început şedinţa Consiliului Judeţean Constanța! Două proiecte, retrase de pe ordinea de zi, altul amânat! (galerie foto)

ro

18 Dec, 2015 11:53 1715 Marime text
A început şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa. Sunt prezenţi în sală 33 de consilieri judeţeni. Consilierul liberal George Măndilă a ridicat problema cotei de combustibil alocal maşinilor CJC. Proiectul a fost aprobat imediat ce a fost propus.

Proiectul 5, privind stabilirea costurilor medii anuale pe anul 2016 pentru finanţarea serviciilor sociale destinate protecţiei şi promovării drepturilor copilului şi ale persoanei adulte cu handicap, precum şi a contribuţiei consiliilor locale la finanţarea acestor servicii, a fost retras de pe ordinea de zi.

Şi proiectul 8 privind aprobarea tarifelor, cotelor şi coeficientilor ce vor fi utilizaţi de R.A.J.D.P. Constanţa pentru serviciile şi lucrările ce vor fi executate în anul 2016 pentru Consiliul Judeţean Constanţa a fost retras de pe ordinea de zi.

Vicepreşedintele CJC Cristinel Dragomir a propus ca proiectul 10 să fie amânat pentru că nu s-a împlinit termenul de 30 zile pentru dezbatere publică. Va fi analizat anul viitor. 

UPDATE, ora 12.05:

Ultimul proiect supus la  vot a fost cel care vizează rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 al CJC.
Consilierii județeni au aprobat ca județul Constanța și CJC să se constituie parte civilă în două dintre dosarele penale aflate pe rolul instanțelor, în care este judecat Nicuşor Constantinescu. Este vorba de dosarul penal nr 4384/118/2015 al Tribunalului Constanța, referitor la proiectul transfrontalier prin care s-a achiziţionat elicopterul SMURD care s-a prăbuşit în lacul Siutghiol, și dosarul penal nr 2596/118/2015 al Tribunalului Constanța, cunoscut drept dosarul Fundaţiei Fantasio.

Ministerul Finanțelor publice a trimis ordinul de  numire a reprezentantului său în Consiliul de Administrație al RAJDP Constanța în persoana lui Ilie Răvan Dumitru. Şedinţa CJC s-a încheiat cu urări de bine pentru toţi.

Acum va începe conferinţa de presă susţinută de vicepreşedintele CJC Cristinel Dragomir.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii