Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:31 20 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

A început şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa

ro

11 Mar, 2015 11:16 954 Marime text
La această oră se află în desfăşurare şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Constanţa. Trei proiecte au fost retrase de pe ordinea de zi. Este vorba despre proiectele privind modificarea organigramei şi statului de funcţii pe anul 2015 pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Constanţa, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa şi stabilirea costurilor medii anuale pe anul 2015 pentru finanţarea serviciilor sociale destinate protecţiei şi promovării drepturilor copilului şi ale persoanei adulte cu handicap.

UPDATE 11.34


Proiectele privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, listei de investiţii, organigramei şi statului de funcţii pentru Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa pe anul 2015 şi cel privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa au fost iniţiate pentru înfiinţarea câte unui post de auditor în cadrul celor două instituţii, ca urmare a recomandărilor Curţii de Conturi.

 
Sunt prezenţi 31 de consilieri, doi dintre ei sosind după începerea şedinţei. Patru proiecte suplimentare au fost puse pe ordinea de zi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii