Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A inceput mitingul din Piata Victoriei (video)

ro

19 May, 2010 13:42 3203 Marime text

_1274250354.jpgSindicaliştii au început să se adune în Piaţa Victoriei. Autocare cu sute de protestatari au sosit încă de la primele ore ale dimineţii în Capitală. La mitingul de azi sunt aşteptaţi peste 50.000 de oameni.Peste 1.000 de efective ale forţelor de ordine au fost mobilizate pentru acest miting.

La ora 9.00 au intrat în vigoare şi restricţiile de trafic în Piaţa Victoriei. Şoseaua Kiseleff este închisă circulaţiei între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei iar piaţa Victoriei este închisă, însă se vor asigura câte două benzi de mers pe bulevardele Aviatorilor, Lascăr Catargiu şi Calea Victoriei.

Câte o bandă de criculaţie este închisă şi pe bulevardele Aviatorilor şi Poligrafiei pentru a se asigura parcarea autocarelor care îi transportă pe sindicalişti.

Protestatarii, careau ocupatzona din faţa sediului Executivului, fluieră şi agităpancarte cu mesaje la adresa guvernanţilor. Pe una dintre acestea scrie "Văinformăm că limita de suportabilitate a atins apogeul". De la tribuna improvizată în piaţă se fac apeluri către bucureşteni, pentru a se solidariza cu participanţii laprotest.

Tot de la microfon, sindicaliştii sunt avertizaţi să fie atenţi la eventualele provocări şi incitări despre care s-a vorbit în cursul zilei de marţi: "Fiţi atenţi pe cine aveţi în stânga şi în dreapta dumneavoastră! Nu vrem agitatori şi nici politicieni printre noi".

Vezi Video:

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vasile 19 Jan, 2012 16:29 asteptam schimbarea cu toti nu putem sa fim cu toti in bucuresti