Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început caravana electorală Opt candidaţi la Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa se vor confrunta, în această seară, la Digi 24

ro

22 May, 2012 18:13 2409 Marime text
digi24.jpgDigi24 se mută în stradă, în întreaga ţară, pe timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, din dorinţa de a fi mai aproape de români. În perioada 21 mai - 7 iunie Digi24, singura televiziune de ştiri din România care emite full HD, în reţeaua RCS&RDS, mută emisiunea „Jurnalul de Noapte" în teritoriu. Caravana Digi24 va fi prezentă în 13 oraşe pe parcursul a trei săptămâni, de luni până vineri.

Într-un reality-show jurnalistic fără precedent, totul se întâmplă în faţa telespectatorilor care vor deveni astfel spectatori ai caravanei „Alege la Digi24", condusă de Cosmin Prelipceanu, realizatorul „Jurnalului de Noapte".

De luni până vineri principalii candidaţi vor fi invitaţi într-un mini-studio unde, alături de Cosmin Prelipceanu, vor dezbate problemele locale, obiectivele de campanie, platforma program propusă.

În această seară, Caravana Digi 24 ajunge la Constanţa. Astfel, de la ora 20.00, în Piaţa Ovidiu, în imediata apropiere a Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, candidaţii pentru Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa vor dezbate pe marginea programelor de campanie, a obiectivelor, a aşteptărilor lor.

Emisiunea va dura două ore şi jumătate şi, cel mai probabil, în prima parte vor fi invitaţi în platoul amenajat în Piaţa Ovidiu candidaţii la Primăria Municipiului Constanţa. Cei patru candidaţi care au confirmat prezenţa la emisiune în această seară sunt Claudiu Iorga Palaz, candidat UNPR, Christian Gigi Chiru, candidatul Alianţei pentru Constanţa, Gheorghe Donţu, din partea PER, şi Cristina Dincu, aspirant PRM la mandatul de edil şef al Constanţei.

În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean Constanţa, cei patru candidaţi care vor participa la confruntare sunt Harry Michelle Boiagian (UNPR), Florin Gheorghe (PDL), Dumitru Bădrăgan (PER) şi Marian Vasiliev (PP-DD).

La emisiune vor fi prezenţi, de asemenea, jurnalişti constănţeni: Alina Vasiliu, Carmen Mocanu - Cuget liber şi Cristian Popa, corespondentul Digi 24 Constanţa.

De reţinut este, însă, că acest eveniment nu trebuia să aibă loc, iniţial, în Peninsulă. Asta pentru că reprezentanţii Digi 24 au solicitat eliberarea unei autorizaţii în Piaţeta Cazino din Mamaia. Conform declaraţiilor lui Cristian Popa, „actuala administraţie locală nu a spus că ar exista probleme cu privire la locul ales pentru desfăşurarea emisiunii". „În ultimul moment, însă, nu ne-au eliberat autorizaţia, aşa că am fost nevoiţi să ne reorientăm şi am ales Piaţa Ovidiu, în faţa Muzeului de Istorie. Administraţia locală a motivat că emisiunea are caracter electoral, iar în Piaţeta Cazino au loc de regulă spectacole şi manifestări artistice. Dar noi am menţionat, încă de la început, de când am solicitat autorizaţia, faptul că avem nevoie de ea pentru o caravană electorală", a explicat Popa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii