Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A încălcat al doilea mare păcat capital Antonia, condamnată la iad de Biserica Mormonă

ro

20 Sep, 2012 05:25 2176 Marime text

Frumoasa cântăreaţă Antonia a intrat sub vizorul bisericii mormone, de care aparţine, potrivit căruia ar urma să ajungă în iad pentru păcatele comise. 
Un reprezentant al bisericii mormone din România a explicat pentru stl.ro care sunt aceste păcate de care mormonii o acuză pe vedetă. Astfel, cântăreaţa a încălcat al doilea cel mai mare păcat capital al mormonilor, după omor, mai exact Legea Castităţii. 
Jurnalistul Andrei Cristea, fost traducător oficial al Bisericii Mormone din România a mărturisit că Antonia este condamnată la iad de această sectă, pentru că a făcut sex înainte de căsătorie. Acest lucru nu poate fi contestat, mai ales că Antonia a născut o fetiţă în urmă cu doi ani, când nu era încă măritată.
“Antonia a încălcat o lege fundamentală a mormonismului, «Legea Castităţii». Aceasta lege spune clar ca relaţiile sexuale dintre un bărbat şi o femeie sunt strict interzise înaintea căsătoriei. Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, numele întreg al mormonilor, vede acest păcat ca fiind al doilea ca gravitate după omor”, a declarat reprezentantul Bisericii Mormone.

Păcatele frumoasei cântăreţe nu se opresc aici! 

Artista a mai realizat şi un pictorial nud pentru o baie de lux din Turcia, lucru interzis categoric de mormoni. 
“A doua lege încălcată de Antonia este cea a afişării în public. Conform doctrinei mormone, femeile nu trebuie să îşi expună ostentativ formele. Astfel că în viziunea liderilor mormoni, Antonia păcătuieşte de două ori. O dată fiindcă nesocoteşte legea bisericii şi a doua oară pentru că, prin apariţiile ei, face diverşi bărbaţi să o dorească, ducându-i pe aceştia pe căi greşite şi făcându-i să păcătuiască cu gândul şi să încalce o poruncă din Biblie, aceea de a nu pofti la femeia altuia”, a mai spus Adrian Cristea.
Mai mult, Antonia s-a căsătorit cu tânărul catolic Vincezo Castellano, biserica mormonă neefiind de acord cu aceste căsătorii inter-religioase.  
"Motivul este acela că numai împreună familiile mormone pot duce la îndeplinire rânduielile bisericeşti. Familiile mixte nu pot obţine nivelul de progres spiritual pe care îl ating cele «curat» mormone”, a mai spus reprezentantul mormonilor. 
Dacă biserica mormonă o blamează pe Antonia pentru aceste lucruri, cu siguranţă multă lume ar prefera să îşi petreacă eternitatea numai în iad, doar să se afle şi pentru o zi în pielea Antoniei

Sursa: b1tv.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii