Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:55 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A furat un portofel și un telefon mobil de pe plajă, în Costinești

ro

28 Jul, 2015 12:45 1096 Marime text
 
Jandarmii constănţeni  împreună cu angajatul unei firme de pază au surprins în Constineşti, un suspect care a sustras de pe malul mării un portofel şi un telefon mobil.
 
Astfel, astăzi, în jurul orei 04.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în  staţiunea Costineşti,  în apropierea unei discoteci, a observat trei persoane care fugeau după doi bărbaţi şi cereau sprijinul cetăţenilor pentru prinderea acestora.  Echipajul a intervenit,  a somat respectivele persoane, moment în care una dintre acestea a aruncat pe jos mai multe bunuri şi a dispărut printre clădiri, iar una a fost prinsă.  
 
Cel reţinut şi  bunurile aruncate pe jos, respectiv un portofel şi un telefon mobil au fost predate de către reprezentantul firmei de pază, echipajului de jandarmi. În portofel păgubitul avea 146 lei, o carte de identitate, un card de sănătate, permis de conducere şi alte carduri de fidelitate.
 
Totul s-a petrecut după ce doi turişti din localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara şi-au petrecut noaptea într-o discotecă din localitate unde s-au împrietenit cu mai mulţi tineri. La ora 04.00, au ieşit din local şi unul dintre ei a intrat în apă să facă o baie, lăsându-şi bunurile în grija prietenului. Unul dintre „prietenii” cunoscuţi în discotecă a început să-l ţină de vorbă pe cel care avea sub supraveghere hainele celui intrat în apă, iar cel de-al doilea i-a sustras din haine portofelul şi telefonul mobil.
 
Cei doi suspecţi au spus că sunt obosiţi şi că se retrag către camera unde sunt cazaţi. După câteva momente păgubitul a ieşit din apă şi a observat că-i lipsesc bunurile. Au început să alerge pe faleză după cei doi tineri împreună cu reprezentantul firmei de pază şi jandarmi.
 
Metoda este simplă şi eficientă, unul te ţine de vorbă, iar altul sustrage bunurile de pe plajă.
 
Suspectul  şi bunurile au fost predate la sediul Poliţiei Costineşti pentru continuarea cercetărilor. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii