Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost semnat protocolul ARD Blaga - „Această construcţie pleacă astăzi cu dreapta“

ro

16 Sep, 2012 16:00 1461 Marime text

Liderii Partidului Democrat Liberal, Partidului Forţa Civică şi Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat au semnat în urmă cu scurt timp protocolul Alianţei Romania Dreapta.

„Este un moment important pentru cele trei partide şi nu numai. Am semnat împreună protocolul Alianţei România Dreaptă. (...) Am trecut de la vorbe la fapte, constituind adevăratul pol de centru dreapta. (...) PNL nu mai poate apăra interesele polului de centru dreapta. PNL a împrumutat modul de a face politică al socialiştilor", a declarat Vasile Blaga, liderul PDL.

Blaga a anunţat că la sfârşitul lunii va fi parafată şi platforma program a Alianţei România Dreaptă, prin care cele trei partide (PDL, PNŢCD şi Forţa Civică) îşi vor asuma programul de guvernare cu care vor merge şi în alegeri.

Liderul PDL a mai menţionat că nu vor fi probleme în a se stabili candidaţii pe listele comune care să-i reprezinte pe cetăţenii din colegii. Candidaţii ARD sunt oameni noi, pe lângă cei care şi-au dovedit competenţele de-a lungul timpului, a apreciat Blaga.

Blaga le-a mulţumit lui Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică şi lui Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, pentru înţelepciunea de care au dat dovadă semnând protocolul ARD.

„Această construcţie (n.r. ARD) pleacă astăzi cu dreapta cu şanse mari pentru alegerile din toamnă", a declarat la finalul discursului liderul PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii