Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost semnat contractul! Cum va arăta noul stadion Steaua (galerie foto)

ro

19 Jul, 2018 20:07 1654 Marime text
Contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Stadion Steaua” a fost semnat.

Potrivit contractului, arena va avea o capacitate de 30.500 locuri și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.

Lucrările vor fi finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții, în conformitate cu prevederile OG 25/2001, privind înființarea Companiei Naționale de Investiții C.N.I. - S.A., cu modificările și completările ulterioare.

Compania Națională de Investiții (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice) a semnat ieri, 18 iulie 2018, contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Stadion Steaua” din Bulevardul Ghencea, nr. 45, Sector 6, București, cu Asocierea Construcții Erbașu S.A. & CONCELEX S.R.L & TERRA GAZ CONSTRUCT S.R.L.

Valoarea contractului este de 210.067.331 lei fără TVA, cote și taxe, urmând ca, până la data organizării Campionatului European de Fotbal EURO 2020, la București, stadionul să îndeplinească criteriile în vederea asigurării condițiilor de antrenament pentru echipele participante.

Sursă foto: Facebook/ MApN
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii