Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost dus la Spitalul Judeţean din Constanţa Cristi Borcea, scos pe ascuns din penitenciar

ro

25 Jan, 2015 10:54 2920 Marime text
Cristi Borcea a fost scos pe ascuns din penitenciar pentru transfuzii de sânge. O intoxicaţie cu mercur pe care afaceristul a semnalat-o medicilor în urmă cu 4 ani şi-a pus amprenta asupra organismului său, iar acum, de când se află în spatele gratiilor, repercusiunile sunt devastatoare, informează România TV.

Fostul acţionar de la Dinamo este scos pe ascuns din închisoare şi dus la spital. Se pare că Cristi Borcea are încă probleme grave din cauza mercurului din corp şi la fiecare două luni trebuie să i se facă transfuzii de sânge.

De când a fost închis, Cristi Borcea a stat mai mult prin spital. Miron Cozma dezvăluie că afaceristul este scot pe ascuns din penitenciar.

„Borcea a fost scos din închisoare de mai multe ori şi dus la Spitalul Judeţean din Constanţa, pentru că în spitalul penitenciarului nu îi pot face transfuzii de sânge. El este scos pe ascuns şi nici medicii de la Judeţean nu ştiu ce pacient li se aduce, ca să nu se răsufle informaţia şi să afle prea multă lume", a povestit Miron Cozma, relatează România TV.

Fostul acţionar de la Dinamo a fost închis în martie 2014 şi condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.


Sursa: România TV
Sursa foto: enational.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • xx 25 Jan, 2015 13:31 Pleaca in Capri?