Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceartă între taberele ţărăniste de la Constanţa PNȚCD nu va candida la alegerile parlamentare

ro

01 Oct, 2016 17:26 2706 Marime text
S-a lăsat din nou cu scandal între taberele PNŢCD de la Constanţa. Atât de tare s-au încins spiritele astăzi, încât a fost nevoie de intervenţia poliţiei. Mai exact, în jurul prânzului, preşedintele şi co-preşedintele PNŢCD Constanţa au avut un schimb dur de replici, în urma căruia, un membru al formaţiunii a sunat la 112.

La vederea oamenilor legii, spiritele s-au calmat, astfel încât nu a fost nevoie ca poliţiştii să medieze scandalul.

UPDATE
Partidul Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat (PNŢCD) Constanţa nu va participa la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Declarația a fost făcută de președintele organizației județene Constanța, Adrian Țapliuc. Cine va dori să candideze, va demisiona din partid și va fi trecut pe listele Alianța Noastră România, partidul înfiinţat de Marian Munteanu, a mai spus Țapliuc. În cazul reușitei vor demisiona si vor reveni la partid, a mai precizat el.
 
Deşi prezenți la Constanța, nici președintele Aurelian Pavelescu, nici Marian Munteanu nu au făcut declarații. Înainte de conferința de presă, un grup condus de Tudorel Chesoi a intrat în sediul partidului. Conflictul a fost stins de prezența unui politist și a unui jandarm chemați de organizatori.

Pentru că nu este de acord în privinţa protocolului pe care PNŢCD îl are cu Alianţa Noastră, formaţiunea politică a lui Marian Munteanu, Tudorel Chesoi a mers astăzi la sediul partidului pentru a-şi exprima dezaprobarea.

Facem menţiunea că, în prezent, Tudorel Chesoi nu mai ocupă nicio funcţie în cadrul filialei judeţene a PNŢCD Constanţa, ci este doar simplu membru de partid.
 
Țapliuc îl acuză pe Chesoi de simpatizare cu PSD. Deși a spus că va aștepta finalul conferinței,Tudorel Chesoi a părăsit zona. Președintele Țapliuc a mai spus că nici el nici președintele Pavelescu nu vor candida.
 
Organizația este unită, a ținut să mai precizeze Adrian Țapliuc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii