Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua ieșire a lui Vergil Chițac pe Facebook de după alegeri. Citește mesajul

ro

09 Jun, 2016 16:17 3989 Marime text
În urmă cu puțin fostul candidat al Partidului Național Liberal a postat câteva gânduri pe pagina sa de Facebook.

Facem precizarea că aceasta este a doua sa ieșire în mediul virtual după aflarea rezultatului din 5 iunie când a pierdut alegerilor în fața contracandidatului său Decebal Făgădău, susținut de PSD.

Iată mesajul lui Vergil Chițac:
”Vă spuneam la începutul anului, pe blog, că putem deveni mai buni în ceea ce facem dacă ne dorim cu adevărat acest lucru (dacă doriţi să recitiţi: http://vergilchitac.ro/renuntarea-la-vis-nu-este-o-optiune/). Am făcut referire atunci la sportivii de performanţă care muncesc zeci de ani aproape în anonimat pentru câteva momente de glorie în faţa camerelor de luat vederi de pe arena olimpică. În exemplul lor găsim reţeta succesului: muncă, seriozitate şi, foarte important, perseverenţă.
Mâine, România deschide spectacolul Campionatului European de Fotbal din Franţa, iar în august, în Brazilia, aproximativ 10.000 de sportivi din toată lumea vor lupta cu încăpăţânare pentru a câştiga aurul olimpic. Pentru ei, ca şi pentru noi toţi, renunţarea la vis nu este o opţiune. Hai România!”

Mai citeste și /diverse/stiri-calde/mesajul-lui-vergil-chitac-pentru-constanteni-are-peste-1-400-de-aprecieri-vezi-ce-ne-transmite-596090.html
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii