Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A devenit precaut Vezi ce-i cere Gigi Becali lui Hagi

ro

21 Jul, 2014 16:31 1735 Marime text
Gigi Becali s-a reîntors de curând la Academia Gheorghe Hagi, reluându-şi programul de muncă cu acordul Penitenciarului Poarta Albă.

Latifundiarul a devenit precaut din cauză că este convins că există  un "sifonar" în grupul de deținuți care muncesc la Academie, scrie DC News.

Gigi Becali l-a rugat pe Hagi să fie atent, mai ales că printre vechii deţinuţi cu drept de muncă la academie au apărut şi câteva feţe noi şi ciudate, scrie DC News.

"Ai grijă unde mă pui să muncesc, deoarece ăştia de la Poarta Albă, după ce am câştigat procesul contra lor, sunt chitiţi să mă facă praf, iar ţie să îţi facă probleme. Vezi că printre deţinuţii care vin aici la muncă alături de mine se află şi un om de-al lor care le sifonează tot ce fac eu aici. Ai grijă să nu aibă telefoane la ei când vin la muncă, pentru că sunt puşi să mă filmeze ca să demonstreze că eu nu fac nimic la tine la Academie. Amărâţii ăştia, pentru nişte favoruri în plus la închisoare, sunt în stare să mă vândă chiar şi pentru un pachet de ţigări", l-a avertizat Gigi Becali pe Gică Hagi, mai notează DC News.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii