Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:35 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

95 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, 30 sancţiuni contravenţionale Misiunile jandarmilor constănţeni din această săptămână

ro

24 Apr, 2015 10:35 632 Marime text
În perioada 18-24 aprilie, peste 200 de jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa. Au fost executate 95 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 30 sancţiuni contravenţionale dintre care cinci avertismente scrise şi 25 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 4.000 lei.
 
Deasemenea,  jandarmii constanţeni au constatat 19 fapte de natură penală, dintre care 15 în mod independent şi 4 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 19 de făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări, a consumului de substanţe cu efect halucinogen şi de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 
Joi, 23 aprilie, 40 de jandarmi constănţeni au participat la descinderile coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Constanţa, la persoanele suspecte de implicare în infracţiuni de şi în legătură cu infracţiuni de corupţie săvârşite în Portul Constanţa.
 
Au mai fost executate şi 46  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, o misiune în sprijinul lucrătorilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, cinci cu RAT Constanţa, trei în colaborare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Constanţa pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori şi două  în sprijinul executorilor judecătoreşti pentru punerea în aplicare a unor titluri executorii.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii