Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

636 milioane de dolari câştigaţi la loto. Vezi cine sunt norocoşii

ro

18 Dec, 2013 13:19 1721 Marime text
    Un jackpot de 636 milioane de dolari – al  doilea  cel mai mare din istoria loteriei din Statele Unite - va fi împărțit între cel puțin doi câștigători din California și Georgia, au declarat marți seara, oficiali din cadrul Loteriei Mega Millions.
     Biletul din California a fost cumpărat de la un magazin numit Jenny Gift Shop din San Jose, a declarat purtătorul de cuvânt al loteriei Alex Traverso.
      Proprietarul magazinului, Thuy Nguyen, a fost în extraz când a aflat că unul dintre biletele câștigătoare a fost cumpărat din magazinul lui:  ,, Nici nu am putut să dorm seara trecută”.
      Au fost 259 milioane de combinații posibile de numere, a declarat  Paula Otto, directorul loterie Virginia.
Cea mai mare sumă câștigată vreodată la loto în America a fost de 656 milioane de dolari, care au revenit unui american în 2012.
      În cazul unor asemenea câștiguri, loteria oferă posibilitatea câștigătorului să-și aleagă modalitatea de a încasa banii. Dacă acesta vrea să ridice toată suma din start, va primi doar 341 milioane de dolari, sumă din care va trebui să plătească și impozite. O altă modalitate este să-și revendice  premiul în părți egale, în decurs de 30 de ani.
     Numere care i-au transformat pe doi americani, peste noapte, în milionari au fost:  8, 14, 17, 20 și 39.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii