Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semafoare defecte în municipiul Constanţa

ro

10 Oct, 2010 14:28 1799 Marime text

Atenţie şoferi. Douăsemafoare aflate pe raza municipiului Constanţa s-au defectat. Este vorbadespre cel situat la intersecţia străzii Burada cu bulevardul Ferdinand. Cel deal doilea este amplasat la intersecţia dintre Ferdinand şi 1 Decembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • semafor 10 Oct, 2010 11:10 La noi in CT semafoarele sunt atat de inteligente, incat dupa ce pleci primul pe verde la un semafor prinzi "la mustata" rosu la urmatorul. Si tot asa, pana te intrebi daca nu cumva cei care iau bani pentru asta o fac intentionat sau fac misto de noi!
  • semafor 10 Oct, 2010 10:54 Sunt defecte si semafoarele de la intersectiuile b-dul Tomis cu Mamaia si Mircea cu Mamaia (sic)..........
  • nicusor nu constantinescu 10 Oct, 2010 10:54 Poate cineva sa-mi spuna ce nu este defect in Constanta? Decind pensionarii au luat puterea prin sustinerea la primariei a unui impotent fudul ,tot orasul este o ruina; si nu ma refer doar la partea peninsulara.....Oare citzi pui congelatzi trebuie sa folosim sa scapam de ruinele comunistilor care nu se intereseaza de oras si de cei tineri,dar numai de burta lor?E timpul sa-i constipam si sa scapam de primar.